De praktijk

Logopediepraktijk Overvecht

Sinds 1982 is Logopediepraktijk Overvecht gevestigd in de wijk Overvecht. De logopedisten van de praktijk zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van alle logopedische stoornissen op het gebied van adem, stem, spraak, taal, slikken, gehoor, pre-logopedie en communicatie.

Op vrijdag 11 april 2014 heeft Logopediepraktijk Overvecht de kwaliteitstoets voor logopedie doorstaan. Logopediepraktijk Overvecht is de tweede praktijk in heel Nederland die deze toets heeft behaald en die werkt volgens deze hoge standaard. De kwaliteitstoets is afgenomen door KIWA, één van de twee auditbureaus in Nederland.

nvlf-logo
De logopedisten zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. De praktijk heeft met alle zorgverzekeringen een contract.

kwaliteitsregister
De praktijk is geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici en heeft bij alle verzekeringen een contract.

parkingsonNet-logo
De praktijk is tevens aangesloten bij ParkinsonNet, een regionaal netwerk van gekwalificeerde Parkinsontherapeuten.

Alle logopedisten zijn ingeschreven bij een kwaliteitskring. In alle vestigingen wordt samengewerkt met verschillende disciplines. Op die manier kan een zo optimaal mogelijk behandelplan worden opgesteld. De praktijk beschikt over veelzijdig behandelmateriaal, waardoor aan alle cliënten, van jong tot oud, veel kan worden geboden. Wanneer dat nodig is, vindt er overleg plaats met andere disciplines zoals de huisartsen, consultatiebureau artsen en leerkrachten.

Alle locaties zijn per email bereikbaar: info@logopedieovervecht.nl

Maak direct een afspraak via onze nieuwe website Logopedie Direct

Contact

Tel. 06 - 54 32 77 26
info@logopedie-direct.nl